Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Mladić pretjecao pa skrivio sudar, teško ozlijeđen drugi vozač

Mladić pretjecao pa skrivio sudar, teško ozlijeđen drugi vozač

Zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa ispao je iz automobila

U subotu, 6. srpnja, oko 22.30 sati na državnoj cesti D-56 u mjestu Kričke dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Policija je objavila detalje. 

Naime, 24-godišnjak je, kao mladi vozač, upravljajući automobilom šibenskih registarskih oznaka s 0,21 promila alkohola u krvi, na ravnom dijelu ceste vršio nepropisno pretjecanje te prednjim dijelom udario u zadnji bočni dio automobila šibenskih registarski oznaka kojim je upravljao 28-godišnjak te koji je u trenutku nesreće vršio propisnu radnju skretanja u lijevo. 

Od siline udara automobil kojim je upravljao 28-godišnjak odbačen je u kanal oborinskih voda, dok je vozač zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa ispao iz automobila.

U Općoj bolnici u Šibeniku 28- godišnjaku su okvalificirane teške tjelesne ozljede. Zadržan je na bolničkom liječenju.

Zbog izazivanja prometne nesreće osumnjičeni 24-godišnjak je, uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Vaša reakcija na temu