Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash NAPAD U ŠIBENIKU Muškarac starijoj ženi nanio teške tjelesne ozljede

NAPAD U ŠIBENIKU Muškarac starijoj ženi nanio teške tjelesne ozljede

Prvo ju je verbalno napao, potom je udario u glavu

U Policijskoj postaji Šibenik provedeno je kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za napad na 62-godišnjakinju.

Utvrđeno je da je 5. srpnja oko 18.30 u unutrašnjosti ugostiteljskog objekta na širem području Šibenika prvo verbalno, potom tjelesno napao oštećenu. Zadao joj je udarac otvorenim dlanom u predjelu glave.

U Općoj bolnici u Šibeniku oštećenoj su okvalificirane teške tjelesne ozljede. Nakon liječničke obrade puštena je na kućnu njegu.

Zbog počinjenja kaznenog djela 'teška tjelesna ozljeda' osumnjičeni 45-godišnjak je, uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Vaša reakcija na temu