Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović / ilustracija Niz vatrogasnih intervencija; planulo nisko raslinje u Prugovu

Niz vatrogasnih intervencija; planulo nisko raslinje u Prugovu

Izvještaj ŽVOC-a

Županijski vatrogasni operativni centar Split izvijestio je o nizu intervencija na području županije od jučer u 6 sati do jutros u 6 sati.

Intervencije JVP-a Split

U 7.26 stigla je dojava o požaru roštilja u šumi pored kuće u Ulici Matice hrvatske.

Vatrogasci su intervenirali i u 8.54 u Adamovoj ulici. Bili su ispomoć sanitetu u transportu pacijenta.

Intervencija je evidentirana i u Vukovarskoj ulici. U 11.34 dojavljeno je o požaru trave na površini od 10 metara kvadratnih. 

Vatrogasci su u 11.56 odjurili u Lučićevu ulicu. Ondje su otvarali stan. 

Preostale intervencije u županiji

Jedan je vatrogasac DVD-a Marina s jednim vozilom odjurio na intervenciju u mjestu Pozorac u 8.55. Ondje se dogodila prometna nezgoda.

Zbog prometne nezgode u Sumartinu oko 12.20 interveniralo je i troje vatrogasaca DVD-a Selca s jednim vozilom. 

Oko 18.45 u Prugovu je izbio požar trave i niskog raslinja. Lokaliziran je u 19.20, ugašen u 19.40. Opožareno je 1500 metara kvadratnih. Interveniralo je četvero pripadnika DVD-a Klis s jednim vozilom. 

Vaša reakcija na temu