Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić 64. SPLITSKI FESTIVAL Romana Čikeš predstavila 'Ljubav neće čekati' pa nam otkrila da nosi blizance

64. SPLITSKI FESTIVAL Romana Čikeš predstavila 'Ljubav neće čekati' pa nam otkrila da nosi blizance

'Osjećaj je poseban jer sam prvi put nastupila pod svojim imenom', rekla je mlada pjevačica

Romana Čikeš po prvi put je samostalno nastupila na Splitskom festivalu i predstavila se pjesmom 'Ljubav neće čekati' za što je zaradila veliki pljesak publike. 

- Po prirodi sam jako emotivna osoba i najdraže mi je izvoditi ljubavne balade. Kada sam odabrala tekst, prilagodila ga i smišljala, znala sam da će to biti nešto lagano. Definitivno mi je u planu u budućnosti snimati neke malo brže pjesme jer imam ja i tu drugu stranu. Balade su ono u čemu sam ja doma, što je meni najdraže - kazala je Romana.

Ipak, na pozornicu nije izašla sama. Naime u petom je mjesecu trudnoće i čeka blizance, koji su joj bili najslađa i najveća podrška tijekom nastupa. 

- Osjećaj je poseban jer sam prvi put nastupila pod svojim imenom. Meni je to na neki način kruna svega što sam ja do sada radila. Imala sam podršku svoje dvije bebe i nadam se da ih nisam 'satrala' previše ovih dana - našalila se Romana pa otkrila kako nosi dječake.

- Jedino što im želim je da su sretni i da rade ono s čim su zadovoljni. Bit ću im podrška - zaključila je mlada pjevačica.

@dalmatinskiportal 64. SPLITSKI FESTIVAL Romana Čikeš predstavila ‘Ljubav neće čekati’ pa nam otkrila da nosi blizance #splitskifestival #prokurative #split #koncert #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu