Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVA PORUKA? Cvijeće za groblje na BMW-u zapaljenom u garaži na Pujankama

NOVA PORUKA? Cvijeće za groblje na BMW-u zapaljenom u garaži na Pujankama

Policija i dalje provodi kriminalističko istraživanje

Netko je stavio cvijeće za groblje na BMW koji je zapaljen prošlog mjeseca u drugom požaru koji je u svega tri tjedna poharao garažu na Pujankama.

BMW-om se koristio Splićanin koji je početkom mjeseca završio u zatvoru zbog prijetnje i obiteljskog nasilja, a već je osuđivan zbog dilanja droge.

Garaža je gorjela dva puta i u ta dva požara nastradalo je 20 vozila.

Policija i dalje provodi kriminalističko istraživanje i traga za počiniteljima.

Grad Split preuzeo je garažu tek nakon požara. Do tada su stanari sami regulirali parkiranje. Gradska tvrtka Split parking uskoro bi trebala dobiti zaključak gradonačelnika kojim ih ovlašćuje da upravljaju garažom.

U tijeku je izrada elaborata nakon čega će se raspisati javna nabava pa će sve skupa potrajati par mjeseci.

U garažu na Pujanke stižu kamere, tj. video nadzor, a instalirat će se i oprema za naplatu parkiranja te protupožarni sustav.

Vaša reakcija na temu