Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP NOVA TRAGEDIJA NA DALMATINSKIM CESTAMA Kraj Benkovca poginuo 73-godišnji vozač

NOVA TRAGEDIJA NA DALMATINSKIM CESTAMA Kraj Benkovca poginuo 73-godišnji vozač

Sletio s ceste i udario u prometni znak

U petak oko 17.45 sati u mjestu Tinj kraj Benkovca dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 73-godišnji hrvatski državljanin.

'Prema rezultatima očevida, sumnja se da je do prometne nesreće došlo dok je 73-godišnji vozač, ne koristeći sigurnosni pojas, upravljao automobilom zadarskih registarskih oznaka, lokalnom cestom 63119 te zbog nepropisnog kretanja izvan sredine svoje kolničke trake, gubi kontrolu nad vozilom kojim silazi izvan kolnika i udara u prometni znak, a potom uslijed nekontroliranog kretanja, vozilo se prevrće i slijeće u kanal oborinskih voda', kažu iz Policijske uprave zadarske.

Zbog zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći, vozač je preminuo na mjestu događaja. Nad tijelom preminulog muškarca biti će provedena obdukcija.

Policija je o prometnoj nesreći obavijestila nadležno državno odvjetništvo u Zadru.

Ova dionica ceste je za vrijeme provođenja očevida bila zatvorena za sav promet te se u vremenu od 18.05 do 21 sat promet odvijao obilaznim pravcima.

Vaša reakcija na temu