Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Otvara se sinjska peškarija

Otvara se sinjska peškarija

Utvrđeno novo radno vrijeme trgovina u Velikom tjednu

Od sutra, sinjska peškarija, počinje s radom u kontroliranim uvjetima onako kako je to propisao Nacionalni stožer civilne zaštite u svoj odluci od 08. travnja, priopćeno je iz sinjskog Stožera. 

Organizaciju i kontroliranje prodaje pod posebnim uvjetima na peškariji provodi trgovačko društvo Čistoća Cetinske krajine d.o.o., Sinj.

Isto tako odlukom Nacionalnog Stožera u povodu blagdana Uskrsa i Uskrsnog ponedjeljka, u razdoblju Velikog tjedna od četvrtka 09., do subote 11. travnja, u trgovinama u kojima je dopušten rad, određuje se radno vrijeme  od 07 do 20 sati, uz poštivanje svih mjera socijalnog distanciranja.

Vaša reakcija na temu