Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PARK ŠUMA MARJAN Ukida se izravna opasnost od elementarne nepogode

PARK ŠUMA MARJAN Ukida se izravna opasnost od elementarne nepogode

Andro Krstulović Opara je i prošli tjedan potvrdio da neće potpisati tabularnu izjavu, kojom bi Marjan prešao u ruke države

Nakon što stigne prijedlog Stožera civilne zaštite o ukidanju izravne opasnosti od elementarne nepogode za Marjan, župan Blaženko Boban će je potpisati.

- Nakon što se ukine izravna opasnost, potpisat će se ugovor s Hrvatskim šumama o gospodarskim aktivnostima. Prema akcijskom planu kojega je izradio Hrvatski šumarski institut, pošumljavat će se Marjan i raditi sve aktivnosti da bi park šuma bila to što jest - kazao nam je koordinator Nenad Ružić.

Hrvatske šume će plaćati Grad Split iz proračuna, gradonačelnik Andro Krstulović Opara je i prošli tjedan potvrdio da neće potpisati tabularnu izjavu, kojom bi Marjan prešao u ruke države čime bi ona pokrivala sve troškove, neće potpisati.

Na čelo Javne ustanove čim ga potvrdi Gradsko vijeće, podsjetimo, stiže Marinero Rančić, novi čovjek Željka Keruma. Kako je dosadašnji ravnatelj Damir Grubšić, prema riječima Keruma, otkazao njemu poslušnost, vidjet ćemo u kojem smjeru će se stvari odvijati na Marjanu.

Vaša reakcija na temu