Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP PIJANA POSLA Bez povoda se sukobio s policijom

PIJANA POSLA Bez povoda se sukobio s policijom

Uhićen je 40-godišnjak

Zbog prisile prema službenoj osobi zadarska policija je osumnjičila 40-godišnjaka. On je prije dva dana u Benkovcu bez ikakvog povoda prišao policajcima i počeo ih vrijeđati. Bio je u vodno alkoholiziranom stanju, a ije htio prestati ni nakon što su mu naredili. 

U jednom trenutku je odgurnuo jednog policajca i počeo bježati. Uhvatili su ga, a on je pružao aktivan otpor uhićenju. Pokušao je udariti policajca u namjeri da ga spriječi u obavljanju službene radnje. 

'Uz uporabu sredstva prisile 40- godišnjak je uhićen i doveden u prostorije policije gdje je odbio alkotestiranje. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenika se Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru podnosi kaznena prijava', izvijestila je policija. 

Vaša reakcija na temu