Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Policija intervenirala zbog golog muškaraca u parku na Brdima: 'Pripazite djecu'

Policija intervenirala zbog golog muškaraca u parku na Brdima: 'Pripazite djecu'

Podnosi se optužni prijedlog protiv 56-godišnjaka

U prijepodnevnim satima jedna je majka alarmirala policiju zbog nemile scene kojoj je svjedočila u Petravićevoj ulici na splitskim Brdima. Primijetila je, naime, potpuno golog muškaraca ondje na zidiću.

'Jutros nešto poslije 9 sati zaprimljena je dojava da je u parku u Splitu muškarac narušavao javni red i mir tako što je stajao gol, odnosno dijelom bez odjeće. Policijski službenici su postupajući po dojavi zatekli 56-godišnjeg muškarca za kojeg su utvrdili počinjenje prekršaja iz čl. 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te se protiv njega podnosi Optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu', kazali su nam iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Splićanka koja je pozvala policiju apelirala je i na druge roditelje da pripaze na djecu kao i na sve koji uoče nešto slično da pozovu policiju. 

'Na putu prema parkiću najprije mi je prišla starija žena s djetetom i rekla da je bolje da ne idem. Već je bila upoznata da je ondje gol muškarac. Kada sam ga i sama vidjela, pozvala sam policiju. Došli su za dvije minute. 

Nadam se da će ubuduće zvati onaj tko prvi uoči tako nešto, a ne čekati da naiđe hrabriji i to napravi', upozorila je.

Vaša reakcija na temu