Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: jwskks5786 from Pixabay PROBLEM S INZULINSKIM PUMPAMA Rješenje je u novim kapicama za baterije

PROBLEM S INZULINSKIM PUMPAMA Rješenje je u novim kapicama za baterije

HALMED izdao upozorenje

HALMED je nedavno upozorio na problem s poklopcem baterije inzulinskih pumpi tvrtke Medtronic MiniMed. 

U međuvremenu su od tog proizvođača zaprimili obavijest o razvitku novih kapica baterije modela inzulinskih pumpi ACC-1529 koja rješava moguće probleme s kontaktom baterije prethodnih kapica baterije na modelu ACC-1527 inzulinskih pumpi MiniMed 600 i 700.

'Neovisno o novom dizajnu kapice baterije, promijenjen je i dizajn vanjskog kućišta na pojedinim inzulinskim pumpama MiniMed 700, stoga se korisnicima inzulinskih pumpa MiniMed 700 savjetuje da prvo provjere ima li njihova pumpa novi ili prethodni dizajn prema uputama u zasebnoj sigurnosnoj obavijesti. 

Vanjsko kućište inzulinskih pumpi MiniMed 600 nije promijenjeno. 

Napominje se da svako kućište ima drugačiju kapicu baterije te one nisu međusobno kompatibilne', poručuju iz HALMED-a.

Nakon provjere verzije kućišta inzulinskih pumpi, savjetuje se zamjena kapice baterije sukladno priloženim uputama u zasebnoj sigurnosnoj obavijesti. 

Korisnici nisu dužni vratiti zamijenjene kapice baterije distributeru Mediligo niti proizvođaču.

Vaša reakcija na temu