Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POLICIJA NA CESTAMA Četvorica vozača završila u zatvoru, zaustavljeni su na širem splitskom području

POLICIJA NA CESTAMA Četvorica vozača završila u zatvoru, zaustavljeni su na širem splitskom području

Radi se o ponavljačima prometnih prekršaja

Policija na širem splitskom području za vikend zaustavila sedam ponavljača prometnih prekršaja, a četvorica od njih su završili u zatvoru. U Planome je u subotu deset minuta poslije ponoći, zaustavljen 38-godišnjak koji je vozio pod utjecajem alkohola od 1,7 promila. U posljednje četiri godine je tri puta uhvaćen pijan za volanom. Sud mu je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od 10 dana. 

Istog dana, oko 1 sat u Splitu je zaustavljen 41-godišnjak koji je vozio iako mu je na snazi mjera zabrane upravljanja do lipnja 2026. godine. Odbio je testirati na droge, a počinio je još tri prometna prekršaja. Njemu je određeno zadržavanje u trajanju od 15 dana. 

U Solinu je u petak oko 16 sati zaustavljen 41-godišnjak kojem je vozačka dozvola oduzeta, a nije se htio testirati na droge i alkohol. On je završio u zatvoru na 9 dana. 

U četvrtak je na području Trogira, oko 19 sati, zaustavljen 20-godišnjak na motociklu. Nije položio vozački, motocikl nije bio registriran ni osiguran. Utvrđeno je kako je u posljednje dvije godine četiri puta sankcioniran zbog prometnih prekršaja. Sud u je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od 10 dana. 

Vaša reakcija na temu