Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP SMRT U RAMLJANIMA Alkoholizirani vozač skrivio nesreću u kojoj je poginula vozačica motora

SMRT U RAMLJANIMA Alkoholizirani vozač skrivio nesreću u kojoj je poginula vozačica motora

Vozač drugog motora ima ozljede opasne po život

Policija je dovršila istraživanje prometne nesreće koja se jučer dogodila u Ramljanima, a u kojoj je smrtno stradala 49-godišnja vozačica motocikla. 

Utvrdili su kako je nesreću skrivio 68-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola od 0,26 promila. Nije se zaustavio na znak 'stop' već ne nastavio vožnju kroz raskrižje. Tada se sudario s dva motocikla. Jednog je vozila 49-godišnjakinja koja je od zadobivenih ozljeda preminula u kninskoj bolnici, a drugog je vozio 52-godišnjak koji ima ozljede opasne po život. Oboje su nosili kacige. 

Vozač automobila i putnica u njegovom vozilu su lakše ozlijeđeni. 

'Nad tijelom preminule ženske osobe bit će provedena obdukcija. Od 13.25 do 19.00 sati na navedenoj dionici ceste promet se odvijao izmjenično jednom prometnom trakom.  Nakon dovršenog istraživanja osumnjičeni će tijekom dana uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske', izvijestila je policija.

Vaša reakcija na temu