Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Komedija 'Rulet' vraća se u Dalmaciju

Komedija 'Rulet' vraća se u Dalmaciju

Izvedbe su 25, listopada u Sinju, 26. listopada u Metkoviću, izvedba u Splitu 27. listopada je rasprodana, a novi termin je 24. studenoga

Komedija 'Rulet' B GLAD Produkcije kupila je gledatelje već ovog ljeta te se lako isprofilirala u jednu od najpopularnijih kazališnih izvedbi ove sezone.

Četiri izvrsne i od publike omiljene glumice - Petra Kraljev, Jagoda Kumrić, Nika Barišić i Ana Uršula Najev svojom energičnom izvedbom plijene pažnju publike te osvajaju srca gledatelja gdje god se pojave.

Duhovita i životna priča o istinama koje najbolje prijateljice podijele tijekom djevojačke večeri, a u kojima se i publika lako pronađe, već od prvih izvedbi postala je komedija koju ne smijete propustiti.

Nakon rasprodanih dvorana i na sjeveru Hrvatske omiljena četvorka još jednom se vraća u Dalmaciju.

Komediju 'Rulet' pogledajte: 

25.10. u 20 sati - Gradsko kino Sinj

26.10. u 20 sati - GKS Metković

27.10. u 18 sati - Dvorana Lora u Splitu

Interes za izvedbu velik je u Metkoviću i Sinju a splitska izvedba 27. listopada ponovno je rasprodana danima unaprijed.

Stoga su organizatori Teatra uz more već sad za vas dogovorili i novi termin u Splitu koji će se održati 24. studenog (nedjelja) u 18 sati u dvorani Lora.

Ulaznice se mogu kupiti:

- online na www.teataruzmore.comwww.entrio.hr

- Sinj:  knjižara-papirnica Papirko (Vrlička 43, Matića 6, Put Petrovca 1 Radno vrijeme: pon-pet 7.30-20 sati i sub 7.30-13 sati) i na blagajni Gradskog kino Sinj - od 17 sati na dan predstave 

- Metković - blagajna GKS Metković, radnim danom od 9 do 13 sati

- Split:  knjižara-papirnica Papirko (Put Brodarice 4, Split pon-pet 7.30-20 sati i sub 8-19 sati), Dancing Bear (Dioklecijanova 6), Ghetaldus i Tisak media (City Center) i blagajna u Lori (na dan izvedbe od 19 sati)

Informacije i rezervacije na: 091 795 7260.

Vaša reakcija na temu