Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Tomislav Pancirov ALDUK, poznati hrvatski modni brend istančane, moderne estetike, predstavlja jesensko/zimsku kolekciju 'Elpida'

ALDUK, poznati hrvatski modni brend istančane, moderne estetike, predstavlja jesensko/zimsku kolekciju 'Elpida'

Kolekcija koju ćete voljeti predstavljena sjajnom modnom kampanjom

Doista posebna kampanja za aktualnu sezonu stiže iz ALDUK studija, modnog brenda kojeg već 15 godina neumorno kreira i vodi Ivan Alduk, dizajner čiji rad karakterizira izuzetno moderna, pročišćena i vizualno moćna estetika. Bilo da je riječ o bridal kolekcijama ili onim fokusiranim na svečanom pret-a-porteru, ALDUK uvijek osmisli ne samo posebnu kolekciju već i prezentaciju iste. Ni ovoga puta nije bilo drukčije, a sve je krenulo eksplozivnom glam/rock modnom revijom i laganim uvidom u kolekciju koja je osvojila gledatelje, a nastavlja se neočekivanom modnom kampanjom snimljenom u Kalima, pitoresknom mjestu na otoku Ugljanu kojeg dizajner rado posjećuje. No nikako ne bismo rekli da su ovo razglednice s otoka - prije razglednice s nekog drugog planeta. Alduk nas i ovom kolekcijom sazdanom na predivnima haljinama vodi na jedno kreativno putovanje sa SF prizvukom.

Zadarski model Dea Marković je izvrsno utjelovila estetiku, stav i beskompromisnost u modelima haljina iz nove kolekcije, a iza kamere se našao kreativac i digitalni nomad Tomislav Pancirov koji je uz pomoć umjetne inteligencije ovoj kampanji dao fantasy, SF prizvuk.

'Htio sam na neočekivan način prikazati otok Ugljan i mjesto Kali koje toliko rado posjećujemo te novu ALDUK kolekciju akcentirati pomalo futurističkim, SF prizvukom. Zamislio sam da naš model dolazi s nekog drugog svijeta pa u kampanji spajamo futurističke svjetove s našom sadašnjicom, na isti način kako je Ivan unio futurizam u ovu kolekciju koja je istovremeno jako nosiva. Osim foto kampanje, snimao sam i editorial video reelse koji će postupno biti otkrivani na ALDUK Instagram profilu', rekao je autor fotografija Tomislav.

Novu ALDUK kolekciju sačinjavaju kratke, koktel i duge haljine u tonovima crne, boje mesa i ružičaste. Krojevi prate liniju tijela, poigravaju se proporcijama i izvrstan su izbor za momente kada treba doslovno zabljesnuti i stvoriti najbolje uspomene, a takvo što se uvijek najbolje radi u odjeći koja vam zatvaranjem zipa daje instant osjećaj moći, kao neko odjelo super junaka. Haljina, dobra haljina je svakako odjelo superjunaka moderne žene, a u Alduk Showroomu u centru Zagreba i na službenoj web stranici www.alduk.hr ih možete sve potražiti.

'Elpida, pjesma koju rado slušam u zadnje vrijeme, a slučajno sam ju otkrio, je svirala dok sam skicirao novu kolekciju. U međuvremenu sam shvatio da je to grčka riječ koja znači 'nada'. Ima li bolje poveznice u ovoj kolekciji koja kreće iz crnila, mističnog koje nas često asocira na pesimizam, a završava u ružičastom, optimističnom tonu od samog osjećaja nade. Osjećaj koji često zanemarujemo, a njim je popločen svaki put uspjeha', objasnio nam je naziv nove kolekcije dizajner.

Vaša reakcija na temu