Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Obitelj malenog Marija Ujdura ponovno treba pomoć, s novim dijagnozama bori se i njegova trudna mama

Obitelj malenog Marija Ujdura ponovno treba pomoć, s novim dijagnozama bori se i njegova trudna mama

U novim su financijskim poteškoćama

Ponovno se širi apel za pomoć obitelji Ujdur s neretvanskog područja. Javnost joj je u više navrata pomagala nakon što su na stranici Sluga Božji fra Ante Antić objavljeni detalji teške životne situacije koja ju je snašla.

Prethodno su se uplaćivale donacije za dječaka Marija koji je sa svega mjesec dana doživio kardiorespiratorni arest, broji više od 20 različitih dijagnoza te je na dugotrajnom liječenju - prikupljeno je pritom dovoljno sredstava za pomagala koja su mu bila potrebna. Roditelji Niko i Kristina - koji imaju još i djevojčicu Kiaru - našli su se, međutim, u novim financijskim poteškoćama. 

Borave, naime, u iznajmljenom stanu u Zagrebu. Otac je, inače, zaposlen, no trenutno je na bolovanju i skrbi o djevojčici. Majka je, pak, ponovno trudna i hospitalizirana!

Da im je doista pomoć potrebna, potvrdili su nam i administratori stranice Sluga Božji dra Ante Antić. Otkrili su nam i kako je majka u međuvremenu oboljela od karcinoma. 

'Neki su i osobno nosili pomoć i na svoje su se oči uvjerili u stanje malenog Marija. Rekli su da ih je srce zaboljelo', naveli su. 

Čitatelj koji nam se javio prenio je vapaj oca. Evo što je kazao...

'Očajni otac moli za pomoć za osnovne životne potrebe naglašavajući kako nije za Marija s obzirom na to da njemu, nažalost, spasa nema. Majka Kristina nosi novi život te se bori sa svojim dijagnozama, pri čemu su joj nedavno dijagnosticirani išijalgija, astma, pneumonija, radikulopatija tromboflebitis i niz drugih stanja. Ovim putem molimo sve dobre ljude da pripomognu', napisao nam je čitatelj. 

Donacije se primaju na računu Kristine Čeh Ujdur, otvorenom u OTP banci - HR9624070003232856520

Vaša reakcija na temu