Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mjesec dana do najjačeg D Business Leadership Summita uz party koncept još neviđen u Hrvatskoj

Mjesec dana do najjačeg D Business Leadership Summita uz party koncept još neviđen u Hrvatskoj

Posebna je pažnja posvećena je glazbenom dijelu i koncertu

Još samo mjesec dana dijeli nas od petog po redu i dosad najjačeg D Business Leadership Summita, osnivača Siniše Drobnjaka, stručnjaka za osobnu i poslovnu transformaciju. Iako je DBL Summit prvotno nastao kao edukacija za doktore dentalne medicine, teme osobnog i poslovnog razvoja, kao i uspješne komunikacije, relevantne su svim menadžerima u zdravstvu pa je iz edukacije za stomatologe prerastao u jedinstveno trodnevno okupljanje. Ove se godine, uz vrhunske govornike, poput NASA-inog doktora medicine i fiziologa za boravak u svemiru Stijna Thoolena, sprema i originalni koncept završnog partyja, još neviđen u Hrvatskoj.

'Prosječan stomatolog se školovao minimalno 10 godina za rješavanje uobičajenih kliničkih problema, a nerijetko i 15 ili više godina za rješavanje specifičnih problema ili specijalizaciju za određeni dio struke. Isto vrijedi i za liječnike, a pritom su se vrlo malo ili nedovoljno školovali za rješavanje 'nekliničkih' problema komunikacije, upravljanja ljudima i financijama. Razlog je u tome što je zona komfora prevelika, a problemi koji su se pojavljivali po putu su često premali. Najbolje vrijeme za rješavanje problema je kad su mali, ili još bolje - sada! Zato DBL Summit okuplja vodeće svjetske stručnjake čije nesebično dijeljenje vlastitih iskustava ima za cilj ubrzani razvoj nekliničkih vještina u zdravstvu', pojašnjava organizator Siniša Drobnjak, ujedno poduzetnik s tridesetogodišnjim iskustvom.

Prvi dan DBL Summita posvećen je kliničkim vještinama, s vodećim svjetskim stručnjacima iz dentalne medicine, poput Victora Clavija i Edsona da Silve, u suradnji s Hrvatskim društvom estetske dentalne medicine. Sljedeća su dva dana 'rezervirana' za uspješne strane i domaće poduzetnike, sportaše, menadžere i poslovne konzultante koji su već uspjeli u području o kojem će nesebično podijeliti svoja iskustva s polaznicima.

Vrijedi istaknuti radionicu poslovne trenerice Gordane Kastrapeli te razgovor s proslavljenom plivačicom Dinom Levačić, koja će polaznike naučiti kako sagraditi pobjednički mindset. Dina je u proljeće započela novi projekt '104 Dalmatinca' tijekom kojeg pliva oko 104 otoka, otočića ili hridi u Dalmaciji. Građani i pokrovitelji 'otplivani' otok mogu kupiti te tako novac donirati u humanitarne svrhe, pa je i DBL Summit jedan od pokrovitelja ove hvalevrijedne akcije.

Na kraju drugog dana predvorje dvorane će ukrasiti izložba slika autora Roberta Pongraca, jednog od ponajboljih dentalnih tehničara, koji na prepoznatljiv način spaja ljubav prema umjetnosti i struci. Zadnji će dan započeti s komunikacijskim temama koje će nam približiti jedan od osnivača DBL Summita dr. Quoc An Nguyen, kao i naš domaći stručnjak za krizno komuniciranje Krešimir Macan kojeg će ugostiti poduzetnik Saša Cvetojević.

Posebna je pažnja organizatora DBL Summita posvećena glazbenom dijelu i koncertu uživo u zagrebačkom Katranu. Autorsku glazbu za DBL Summit potpisuje Nino Krznar, basist i klavijaturist s bogatim iskustvom u produkciji, aranžiranju i vođenju bendova, a sve okupljene očekuje i nastup Marija Klarića, renomiranog bubnjara i glazbenog producenta, čija je karijera odavno prešla granice Hrvatske, a posebno se ističe nastup pred 90.000 ljudi u Argentini.

Jedinstvenom zvuku ovogodišnjeg DBL Summita svojim će prepoznatljivim tonom i improvizacijskim stilom, koji su ga učinili jednim od najcjenjenijih glazbenika hrvatske jazz scene, doprinijeti i Mario Bočić, virtuozni saksofonist i skladatelj. Nastupu će se pridružiti i sam osnivač Drobnjak, pritom mikrofon je otvoren za sve, pa će tako i predavači i sudionici moći zapjevati i zasvirati uz 'D Band', sastavljen od navedenih muzičara i gostiju isključivo za ovu priliku, i to po unaprijed pomno isplaniranoj DBL Summit Party playlisti dostupnoj i na glazbenoj platformi Spotify.

Više informacija o DBL Summitu koji će se održati od 21. do 23. studenog 2024. u hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu, može se pronaći na dbusinessleadershipgroup.com. Kotizacije je moguće kupiti odvojeno po danima.

Vaša reakcija na temu