Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: GZ Kukuzovac Popisani predugovori za kupoprodaju tri zemljišta na Kukuzovcu, planirane investicije oko 1,5 milijun eura

Popisani predugovori za kupoprodaju tri zemljišta na Kukuzovcu, planirane investicije oko 1,5 milijun eura

Gradit će se garaža, skladište, poslovni objekt...

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj potpisao je tri predugovora o kupoprodaji građevinskog zemljišta u Gospodarskoj zoni Kukuzovac čije su ponude na natječaj objavljen 5. ožujka 2024. godine ocijenjene kao najpovoljnije. To su:

Dalmatinski sirevi d.o.o. iz Splita, R. Boškovića 20, OIB: 05163083756 za kupnju nekretnine u Gospodarskoj zoni Kukuzovac - Sinj, koja se prema grafičkom prikazu UPU-a GZK nalazi u prostornoj cjelini 16 parcela broj 114, površine 3880 m².

Na parceli za koju se natjecao, investitor namjerava izgraditi zrionu sira i skladišno-distributivni centar. Ukupna ulaganja u izgradnju objekata procjenjuju se na cca 700.000,00 €, a planirana izgradnja je u roku od dvije godine.

Firma se bavi preradom mlijeka i proizvodnjom sira, a posluje od 2016. godine. Trenutno je u tvrtki zaposleno 16 radnika a po završetku investicije planira zaposliti još najmanje dva radnika.

Obrt za prijevoz, trgovinu i usluge Mihaljević bus iz Sinja, Brnaze 480 A, vlasnik Stanislav Mihaljević, OIB: 76005076914, za kupnju nekretnine u Gospodarskoj zoni Kukuzovac - Sinj, koja se prema grafičkom prikazu UPU-a GZK nalazi u prostornoj cjelini  17 parcela broj 119 površine 5437 m².

Obrt je osnovan 1996. godine, u početku se bavio prijevozom putnika na međunarodnom linijskom prijevozu. Daljnjim razvojem poslovanja obrt se proširio i na lokalni prijevoz (prijevoz školske djece, djelatnika MORH-a, posebni prijevoz za potrebe agencija, turistički prijevoz, đačke ekskurzije i dr.).

Na parceli za koju se natjecao namjerava izgraditi  garažu i parking, te prostor za servisiranje vozila i uredski prostor. Planirana investicija je cca 250.000,00 €.

Trenutno zapošljava 14 radnika na neodređeno vrijeme, a po završetku investicije zaposlit će još 4 do 6 radnika. Predviđeni rok izgradnje je 2 godine od potpisivanja kupoprodajnog ugovora.

Gruda d.o.o. iz Splita, A.B.Šimića 31, OIB: 86132095691za kupnju nekretnine u Gospodarskoj zoni Kukuzovac - Sinj, koja se prema grafičkom prikazu UPU-a GZK nalazi u prostornoj cjelini 6, parcele broj 26,  površine 4108 m² .

Tvrtka je osnovana i posluje od 2022. godine, a zapošljava 17 radnika na neodređeno vrijeme. Od početka se bavi cestovnim prijevozom robe, prodajom i prijevozom betona i građevinskog materijala.

Na parceli za koju se natjecao namjerava izgraditi poslovni objekt tlocrtnih gabarita cca 500 m² ukupne vrijednost investicije će biti cca 400.000,00 eura.

Realizaciju investicije predviđa u roku od dvije godine od potpisivanja kupoprodajnog ugovora nakon čega će zaposliti još dva radnika na neodređeno vrijeme. 

Potpisivanju predugovora nazočio je zamjenik gradonačelnika Denis Bobeta i direktorica GZK Diana Breko.

Vaša reakcija na temu