Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prije devet godina su dali rekordnu podršku Kolindi, a danas je u tom dalmatinskom mjestu pet političkih opcija dobilo tri glasa

Prije devet godina su dali rekordnu podršku Kolindi, a danas je u tom dalmatinskom mjestu pet političkih opcija dobilo tri glasa

Radnička fronta i SRP ipak imaju simpatizere u Imotskoj krajini

Sjetili smo se da je Lovreć 2015. godine na predsjedničkim izborima dao rekordnu podršku Kolindi Grabar-Kitarović. Za nju je glasalo čak 96,85 posto izašlih na izbore, a samo 3,15 posto Lovrećana bilo je za Ivu Josipovića.

I na ovim izborima je uvjerljivo pobijedila HDZ-ova koalicija koju je podržalo 62,97 izašlih na izbore, a zanimljivo je da je samo tri od 908 glasova pripalo pet opcija na samom dnu.

Konkretno, Radnička fronta dobila je dva glasa, SRP jedan, a nijedan Dalmatinska akcija, Javno dobro i Socijaldemokrati s partnerima. 


Vaša reakcija na temu