Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press ABC MKC kreativne radionice za osnovnoškolce u Galeriji MKC Doma mladih

ABC MKC kreativne radionice za osnovnoškolce u Galeriji MKC Doma mladih

Održat će se 4. i 5. svibnja od 11 do 12.30 sati

Tijekom vikenda, 4. i 5. svibnja, u Galeriji MKC u splitskom Domu mladih, bit će održane kreativne radionice za osnovnoškolce (niži razredi). Program ABC MKC je namijenjen najmlađoj publici, možda sada malenim, ali svakako budućim velikim ljubiteljima umjetnosti. Tijekom godine pratit ćemo galerijski program ustanove sa željom da potaknemo njihovu kreativnost, zajedno vježbamo gledati i razgovarati o umjetnosti. Radionice u svibnju vežu se uz izložbu našeg poznatog grafičkog ilustratora i predstavnika zagrebačke škole animiranog filma Nedeljka Dragića.

Kreativne radionice odvijat će se u Galeriji MKC u subotu 4. i nedjelju 5. svibnja od 11 do 12.30 sati te su različitog sadržaja. Vodi ih muzejska pedagoginja i povjesničarka umjetnosti Josipa Prosinečki. Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a prijave možete uputiti na mail adresu josipa.prosinecki@gmail.com.

Ulaz u Galeriju je s platoa Doma mladih, Ulica slobode 28. 

Vaša reakcija na temu