Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prikupljaju se donacije za opremanje centra za djecu i mlade u Splitu!

Prikupljaju se donacije za opremanje centra za djecu i mlade u Splitu!

Potrebno oko 20 tisuća eura

Jedna mladost pokrenula je fundraising kampanju kojom prikuplja sredstva za opremanje centra za djecu i mlade u Splitu. 

Riječ je o neprofitnoj organizaciji osnovanoj s ciljem promicanja neformalnih oblika učenja s naglaskom na razvijanje vještina vodstva, poduzetništva i kreativnih oblika učenja kod djece mlađe od 18 godina. Centar vode Sanja Kosor, Michael Freer i Alen Marić.

'Jedan od naših budućih ciljeva bio je imati vlastiti centar za djecu i mlade, ali zbog niza faktora i sjajne prilike koja se ukazala, nekoliko smo godina ispred rasporeda! Sada smo, naime, ponosni korisnici sjajnog prostora koji ćemo pretvoriti u živahno središte aktivnosti. 

Ovdje ćemo organizirati naše redovne klubove i tečajeve povezane sa STEM-om, grafičkim dizajnom, animacijom, videografijom, liderstvom i poduzetništvom te početi uvoditi druge elemente koji će osigurati da lokalna mladost ima pristup podršci za svoje osobne, društvene i akademske potrebe.

Ovdje ćemo organizirati razmjene mladih i radionice za radnike s mladima, učitelje i roditelje. Podržat ćemo druge neprofitne organizacije koje tek započinju i dijeliti malo socijalnog poduzetništva', istaknuli su predstavnici udruge. 

Trebaju, međutim, pomoć sugrađana u obliku njihovih donacija. Na platformi GoGetFunding prikupljaju 20 tisuća eura. Dosad su prikupili 1850. 

'Djeca će ispuniti prostor energijom, bukom i vjerojatno nekim mirisima. No trebamo ga napuniti svim što centar za djecu i mlade treba imati', naveli su. 

Objavili su popis artikala koje namjeravaju kupiti. Ako netko može donirati nešto od njih umjesto novca, apeliraju da im se jave. 


Vaša reakcija na temu