Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: OK Ribola Kaštela Kaštelanski odbojkaši ovog vikenda na međunarodnom turniru u Odžaku, evo tko ih dočekuje

Kaštelanski odbojkaši ovog vikenda na međunarodnom turniru u Odžaku, evo tko ih dočekuje

'Dobro će nam doći dvije utakmice u ovom pripremnom periodu'

Seniorska ekipa Odbojkaškog kluba 'Ribola Kaštela' ovog vikenda sudjelovat će na Međunarodnom odbojkaškom turniru 'Ivo Matić' koji u Odžaku organizira viceprvak BiH - OK Napredak. 

U dvodnevnom programu odigrat će se ukupno četiri utakmice. Uz domaću i kaštelansku ekipu sudjelovat će srpski OK Karađorđe iz Topole i OK Panvita Pomgrad iz Slovenije. 

Danas, 21. rujna, od 19 sati kaštelanski odbojkaši igrat će protiv ekipe Karađole iz Topole. Prije njih snage će odmjeriti OK Napredak i OK Ponvita. Sutra, 22. rujna, od 15 sati na rasporedu je utakmica za 3., od 17 sati za prvo mjesto. 

'Radi se o kvalitetnom i jakom turniru. Rado smo se odazvali na poziv naših prijatelja iz Odžaka, koji ovaj turnir organiziraju u čast i spomen na klupskog velikana Ivu Matića. Veselimo se posjetu dugogodišnjim prijateljima kao i natjecanju jer ćemo odigrati dvije kvalitetne utakmice. 

Na našu žalost, cijeli tjedan imamo problema; neki virus zahvatio je cijelu ekipu tako da smo jedva uspjeli na put povesti deset igrača. Ipak, jako će nam dobro doći ove dvije utakmice u ovom pripremnom periodu. Još jednom hvala OK-u Napredak na pozivu i gostoprimstvu', kazao je trener Almir Aganović

Vaša reakcija na temu