Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Sergej Trifunović usporedio se s Tonyjem Sopranom: 'FBI ga je uhitio triput, mene su u Splitu uhitili četiri puta'

Sergej Trifunović usporedio se s Tonyjem Sopranom: 'FBI ga je uhitio triput, mene su u Splitu uhitili četiri puta'

'Ovo ne smije postati borba za potpirivanje nacionalista'

Sergej Trifunović sa suprugom Isidorom Trifunović na srbijanskoj K1 televiziji progovorio je o nedavnom uhićenju na graničnom prijelazu Bajakovu i presudi koja mu je izrečena u Splitu - uvjetna kazna od 60 dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana.

'Više sam puta uhićen nego Tony Soprano. Njega je FBI uhitio tri puta, ja sam samo u Splitu uhićen četiri puta', izjavio je Trifunović. 

Kazao je i kako je pitao policajca što rade s ljudima koji su ubili, opljačkali, ranili. On mu je, tvrdi, uzvratio da ne želi znati.

'Rekao sam mu da želim znati jer, ako sam ovako prošao zbog verbalnog delikta, što doživljavaju ljudi koji počine pravi zločin', ispričao je.

Dotaknuo se i podrške koju mu je izrazio srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić

'Divno je što je predsjednik Vučić stao uz mene. Isto tako mislim da treba da stati uz svakog građana u svojoj zemlji. Još jednom želim zahvaliti našoj ambasadi i ambasadorici Jeleni Milić u Zagrebu. Bili su uz mene sve vrijeme, konzul je čak došao i na suđenje. 

Međutim ovo ne smije postati borba za potpirivanje nacionalista. Moramo gledati i kako se mi ponašamo, a ne se natjecati tko je gori', istaknuo je. 

Predmet posljednjeg postupka koji se vodio protiv njega na Općinskom prekršajnom bila je objava od 10. rujna prošle godine. Kada je napustio Hrvatsku, požalio se da ga je splitska policija izreketarila i da se nada kako će sada sašiti lijepe crne uniforme po uzoru na Francetićeve.

Vaša reakcija na temu