Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU zagrebačka Nepropisno parkirala čak 102 vozača na mjestima za osobe s invaliditetom!

Nepropisno parkirala čak 102 vozača na mjestima za osobe s invaliditetom!

Pronađene i lažne parkirališne karte

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, I. i II. postaje prometne policije Zagreb, u suradnji s Prometnim redarstvom grada Zagreba u četvrtka, i petak, 19. i 20. rujna 2024., proveli su akciju nadzora parkirališnih mjesta rezerviranih za parkiranje vozila osoba s invaliditetom. 

Nadzirali su 308 vozila. Pritom su utvrđena ukupno 102 prekršaja koja se odnose na parkiranje vozila na mjestima rezerviranim za parkiranje osoba s invaliditetom bez istaknute Europske parkirališne karte.

Dodatno, u šest nadzora na vozilima su zatečene, kako se sumnja, istaknute neoriginalne, odnosno preslikane Europske parkirališne karte. Provode se, stoga, izvidi i utvrđuju okolnosti zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krivotvorenja isprava. 

Vaša reakcija na temu