Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović KAKVA GENERACIJA! Nakon 60 godina ponovno su se okupili na školskim stepenicama

KAKVA GENERACIJA! Nakon 60 godina ponovno su se okupili na školskim stepenicama

'Moram istaknuti da žene puno bolje izgledaju nego muškarci', uz osmijeh je rekla jedna od učenica nekadašnje gimnazije Ćiro Gamulin

Četiri razreda maturanata generacije 1964. godine okupila su se pred vratima nekadašnje gimnazije Ćiro Gamulin. 

Gotovo 30 ljudi ponovilo je školsku fotografiju na stepenicama pred ulazom u nekadašnju školu koju su napustili prije čak 60 godina. 

Plodonosna generacija tada mladića i djevojaka iznjedrila je liječnike, književnike, profesore... Jedna od njih, Vana Roje, otkrila nam je da su se svi na prvu prepoznali. 

- Nastavili smo se družiti cijelog života, pogotovo oni koji su ostali u Splitu. Moram istaknuti da žene puno bolje izgledaju nego muškarci - uz smijeh je kazala Roje. 

Druženje su nastavili u obližnjem restoranu i najavili su da se neće odvajati jedni od drugih barem do ponoći.

Vaša reakcija na temu