Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Domovinski pokret PROMJENA DRESA: Domovinski pokret nema više zastupnika u splitskom Gradskom vijeću

PROMJENA DRESA: Domovinski pokret nema više zastupnika u splitskom Gradskom vijeću

Penava je izgubio vijećnika, Radić dobio

U splitskom Gradskom vijeću dogodila se još jedna promjena, ovaj put stranačka. Vijećnik desnice je promijenio stranački dres. 

Aris Zlodre, kandidat Domovinskog pokreta (DP) za gradonačelnika na prošlim lokalnim izborima i gradski vijećnik, prešao je u novu stranku, Domino, nastalu nakon sukoba Ivana Penave i Marija Radića

- Na istim smo vrijednostima temeljeni, ali blago rečeno, Penavin Domovinski pokret nije mi sad ideološki više blizak - rekao nam je Zlodre. 

Zlodru je, inače, podržavao Penava i u recentnim optužbama 'za lihvarenje' koje je u lipnju iznio tadašnji DP-ovac, Martin Mladen Pauk

Nakon optužbi na račun Zlodre i DP-ovog potpredsjednika Vlade i ministra Josipe Dabre, Pauk je izbačen iz stranke. Zlodre je ostao, a u stranačkom raskolu, koji je uslijedio par mjeseci nakon toga, izabrao je Radića.

Vaša reakcija na temu