Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović PRVI PUT U HRVATSKOJ Danas su splitski pomorski redari koristili svoju krajnju ovlast

PRVI PUT U HRVATSKOJ Danas su splitski pomorski redari koristili svoju krajnju ovlast

Ivošević se pohvalio akcijom čišćenja pomorskog dobra

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević pohvalio se uvođenjem reda na pomorskom dobru.  

'Koliko sam upoznat, ovo je prvi put u Republici Hrvatskoj da sukladno novom Zakonu o pomorskom dobru i morskim lukama jedan pomorski redar koristi svoju krajnju ovlast da bi nešto uklonio s plaže (Rješenje o izvršenju rješenja)', naglašava.

'Dinamično jutro naših pomorskih redarki započelo je čistkom u Slatinama koja je rezultirala uklanjanjem 50-ak ležaljki, 20-ak suncobrana, 10-ak šatora i 30-ak ručnika za plažu koje je netko 'ostavio'.

Nastavljeno je u istom ritmu u podne na Bačvicama gdje su izvršavale Rješenje o izvršenju rješenja o uklanjanju štekata i prateće opreme', kaže Ivošević.

Vaša reakcija na temu