Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić PRVI SVIBANJ U SPLITU Grah, dječji program i koncert grupe Mjesni odbor

PRVI SVIBANJ U SPLITU Grah, dječji program i koncert grupe Mjesni odbor

U gradu su i brojna događanja u sklopu Sudamje

U sklopu ovogodišnje Sudamje sutra će se na Pjaci u 20 sati održati koncert Nene Munitića i Mladena Baučića Baucha, a iz Banovine su objavili i kakav program očekuje Splićane za Praznik rada. 

'Počinjemo u 10.30 promenadnim koncertom Gradske glazbe Stjepan Radić koji kreće od Rive do Trga Gaje Bulata, s nastavkom programa na Marjanu uz prvosvibanjski grah, dječji program i koncert grupe Mjesni odbor. Besplatni prijevoz organiziran je od 8.00 do 16.20 svakih 20 minuta između Prime Grad i Park šume Marjan, zahvaljujući suradnji Grada Splita i Prometa d.o.o. Split', objavili su iz Grada.

Na Pjaci tu večer nastupaju Acoustic Touch, a proslava zaštitnika Splita nastavlja se 2. svibnja promocijom monografije JK Labud u 11 sati u foyeru HNK.

Istog dana posjetitelji mogu uživati u jazz koncertu Primin Huber Swiss Folk u 18 sati na Pjaci, te otvaranju izložbe Raffaelle Zenoni u 20 sati u Staroj gradskoj vijećnici. 

U Gradskoj knjižnici na Trsteniku 2. svibnja u 18 sati otvara se Odjel za djecu i mlade, a u 19 sati izložba 'Sv. Duje lipa ti je fjera' u Dalmatini. Fešta sv. Križa počinje 2. svibnja u 20 sati na Uvodića širini. 

Vaša reakcija na temu