Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović PULJAK NEZADOVOLJAN VLADOM 'Domovinski pokret se pretvorio u imovinski pokret'

PULJAK NEZADOVOLJAN VLADOM 'Domovinski pokret se pretvorio u imovinski pokret'

'Ovo je bila farsa'

Danas su nastavljeni pregovori HDZ-a i DP-a oko sastavljanja vlade koji su rezultirali dogovorom. Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće vlade, potvrdio je glasnogovornik vlade Marko Milić.

Situacijom nije zadovoljan splitski gradonačelnik Ivica Puljak.

'Ovo je bila farsa. Nažalost, Domovinski pokret, koji se pretvorio u imovinski pokret, valjda je od početka znao da će ići s HDZ-om, samo su lagali i varali birače cijelo vrijeme. To je zaista loše. 

Nadam se da ćemo jednom imati Vladu koja će voditi računa o javnom dobru, a ne samo o svom interesu. Ova Vlada to nije', napisao je.


Vaša reakcija na temu