Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RAZBIJAO ŠKRAPE: Kupač u Splitu poravnavao ulaz u more macom!

RAZBIJAO ŠKRAPE: Kupač u Splitu poravnavao ulaz u more macom!

Na lice mjesta je izašla policija i rendžer Javne ustanove Park šuma Marjan

'Upravo smo zaprimili obavijest i fotografiju da osoba na slici na Prvoj vodi macom razbija prirodne škrape i radi puteljak u more' - stoji na Facebook stranici Društva Marjan, uz dodatak:.

- Ima li kraja ludilu?

Doznajemo još da je na lice mjesta izašla policija i rendžer Javne ustanove Park šuma Marjan. Kupač je poravnavao ulaz u more čekićem.

U policiji kažu da su bili na mjestu događaja i da su utvrdili da je čovjek poravnao samo jedan manji izuzetno oštri dio na kojem bi se djeca ozlijeđivala prilikom ulaska i izlaska u more. Što se tiče njih, time je slučaj završen.

Stranica Dnevna doza splitskog nereda  je objavila fotografiju i konstatirala da mu čekić i dlijeto nisu oduzeti.

U policiji kažu da osoba nije zatečena u prekršaju ili kaznenom djelu da bi mu oduzimali stvari te da vizura nije znatnije izmijenjena.



- Odmah smo djelovali, naši čuvari prirode izašli su na teren, sačinjena je službena zabilješka. Korisnici Park šume su pozvali policiju, u ponedjeljak ćemo vidjeti o čemu se radi. VIdjet ćemo je li pomorsko dobro pa ćemo se konzultirati s Lučkom kapetanijom ili ćemo mi podnijeti optužni prijedlog. Djelovat ćemo u skladu s ovlastima. Koliko sam shvatio radio je put u more, a to je onda ovlast Lučke kapetanije. Utvrdit ćemo činjenice, onda ćemo zauzeti stav. Odmah smo djelovali, čovjek je prestao s tim aktivnostima - kazao je Damir Grubšić, ravnatelj Park šume Marjan.

Vaša reakcija na temu