Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
REAKCIJA LUČKE UPRAVE: Bojan protiv Bojana

REAKCIJA LUČKE UPRAVE: Bojan protiv Bojana

Prijepor oko radova u luci

'Dogradonačelniku drugog najvećeg grada u državi trebalo je tri godine da savlada funkcioniranje vertikale u javnom prostoru, prelazeći sa stupića na boriće (a i u tome je bio neuspješan). Nekim čudom je preskočio koštele, možda jer je on kandidat bez kompromisa. Po svemu sudeći, sada je prešao na učenje horizontale, pa je započeo s radovima na održavanju kabelske infrastrukture u Gradskoj luci. Tako imamo nezabilježenu situaciju u povijesti Splita da osoba koja bi trebala brinuti o razvoju grada lažno prijavljuje Lučku upravu Split, koja ulaže u grad, za nezakonite radove'. 

Poručuje to priopćenjem za javnost Vice Mihanović ravantelj Lučke uprave Split reagirajući na prijavljivanje inspekcijama te istupe dogradonačelnika Bojana Ivoševića nakon izlaska inspekcijskog nalaza u javnost. 

Iz Lučke uprave poručuju kako su Ivoševića demantirale sve inspekcije, utvrdivši da nema nikakvih propusta. 

'Osim toga, naredio je splitskim pomorskim redarima da izađu iz svojih zakonskih ovlasti i zloupotrijebio položaj i ovlasti (članak 291. Kaznenog zakona), što je također utvrđeno od strane inspekcije jer za ove radove nisu nadležni.

Da ne bude zabune, što se mene tiče, ovo nije nikakav rat između mene i Ivoševića (čitaj Grada) jer uređenje luke znači uređenje grada, a Lučka uprava Split realizirala je projekte u vrijednosti nekoliko gradskih proračuna. Ovo je rat Bojana Ivoševića samog sa sobom', poručuje Vice Mihanović, ravantelj  Lučke uprave.

Vaša reakcija na temu