Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
REKORDAN BROJ GLASOVA NA MEJAŠIMA: HDZ biralo 1883 stanovnika

REKORDAN BROJ GLASOVA NA MEJAŠIMA: HDZ biralo 1883 stanovnika

'Nadmašili smo naš rekord s parlamentarnih izbora 2020. godine', poručuje Piplica

Rekordna izlaznost i rekordni broj glasova koje je Hrvatska demokratska zajednica osvojila u Gradski kotar Mejaši ulaze u povijesne knjige, poručio je putem Facebooka predsjednik Vijeća GK Mejaši, Toni Piplica

'Nadmašili smo naš rekord s parlamentarnih izbora 2020. godine za cca 250 glasova, a gledajući po arhivama iz slavnih devedesetih nadmašili smo i te izborne rezultate. 1883 glasa naših ljudi koji su danas jasno i glasno iskazali svoj stav čine me ponosnim. 

Drage susjede i susjedi, hvala vam što ste na današnjim izborima dali snažnu podršku pozitivnim politikama Hrvatske demokratske zajednice. Ponosan sam što vam služim kao predsjednik kotara', poručio je Piplica.


Vaša reakcija na temu