Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/HTV Škorić uhvaćen kako spava na tribini o Vukovaru, otkrio je što mu je bilo

Škorić uhvaćen kako spava na tribini o Vukovaru, otkrio je što mu je bilo

Snimka je emitirana u Županijskoj panorami HTV-a

U Splitu se održava manifestacija 'Tjedan sjećanja na Vukovar i Škabrnju' koju tradicionalno organizira udruga Benedikt povodom obljetnice pada Vukovara i pokolja u Škabrnji, a u sklopu programa je održana i tribina o padu Vukovara.

Prilog o tome objavljen je na HRT-u 4, u sklopu jučerašnje splitske Županijske panorame, a u prilogu se vidi Petar Škorić, šef splitskog HDZ-a koji u nekoliko sekundi, koliko se vidi, Škorić nije pomaknuo glavu koja mu je u padajućem položaju, a oči su mu zatvorene. 

Nazvali smo predsjednika splitskog HDZ-a i upitali ga što mu je bilo.

- Zapravo nemam komentar. U jednom trenutku sam osjetio slabost. Posjetio sam liječnika odmah nakon tribine. Nije ništa ozbiljno, iscrpljenost, pao mi je šećer - rekao je Škorić.

Vaša reakcija na temu