Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPAS U ZADNJI ČAS Pernar dao Avi svoje potpise iz X. izborne jedinice

SPAS U ZADNJI ČAS Pernar dao Avi svoje potpise iz X. izborne jedinice

Nedostajalo joj ih 50

Bivša starleta, koja ne voli da je se tako naziva, danas profesorica latinskog jezika, Ava Karabatić među zadnjima je predala listu za kandidaturu u Hrvatskom saboru u četvrtak predvečer. I dok su ključne stranke već predale svoje liste, čekalo se još njih desetak koje su najavile dolazak. Među njima, najzvučnija su imena baš Ave Karabatić i Ivana Pernara.

Ava je teatralno ušetala u 'novogodišnjoj' šljokičastoj tunici i bijeloj krznenoj bundici bez rukava, s besprijekornim make-upom i podignutom kosom, najavljujući time možda neke nove smjerove u hrvatskoj politici. Ako i uđe u Sabor, sigurno će unijeti neki novi štih.

'Niste puno kasnili', rekao joj je predstavnik DIP-a, a Ava je odmah dodala:

'Ah, znate kako se kaže, nova saborska zastupnica se čeka pet minuta. Dobro, ovo je malo više, ali Veliki je petak pa je sve oprošteno čim smo u blagdanima', rekla je i dodala da je došla s prijateljem i ocem.

'Osmijeh na lice. To ništa ne košta'

'Imam trenu, ali prvi mi je puta. Takva sam bila i na ispitima. Takva sam bila uvijek u životu kad sam nešto počinjala. Iako imam trnce, znate kako se kaže: Osmijeh na lice, to ništa ne košta', dodala je uzbuđena Ava.

Ava Karabatić prijavila se za 10. izbornu jedinicu, Splitsko-dalmatinsku. Kasnije je dala izjavu novinarima i ponovila:

'Ispričavam se što kasnim, ali nova saborska zastupnica se čeka pet minuta, a ono najvažnije što mogu kazati je moj slogan 'Otrijeznimo se', budući da sam ja bila ovisnik i izvukla pouku iz toga i fer igra. Borit ću se za nasilje nad ženama. To je jako jako bitno. Imate moj izborni program. Ovo sam shvatila vrlo ozbiljno. Ovo mi je prvi put i držite mi palčeve', rekla je Ava i zahvalila 10. izbornoj jedinici koja joj je dala potpise i to ne samo mlađa populacija nego i stariji ljudi.

Nakon što je svim čestitala Uskrs, naglasila je da ima malu tremu kao da je na ispitu jer ne voli kasniti.

'To mi je u krvi', dodala je profesorica latinskog.

Ipak, tijekom večeri - obrat! Ispostavilo se da Avi Karabatić fali još 50 potpisa za kandidaturu. Da bi kandidatura bila pravovaljana, mogu joj potpisati samo ljudi iz njezine 10. izborne jedinice, a Karabatić je zamolila ljude iz 10 izborne jedinice da dođu do Sabora potpisati za njezinu kandidaturu, doznaje RTL.

'Ja sam prikupila i više od 500 potpisa. Ipak, fali 50 potpisa. Ja bih ovim putem zamolila sve one koji imaju prebivalište u 10. izbornoj jedinici, a tu su u Zagrebu da dođu u narednih sat vremena i daju mi potpis', zamolila je javno Ava i dodala da ako ne uspije ostaju joj predsjednički izbori.

Međutim, još jedan obrat! Ivan Pernar dao je Avi svoje potpise iz 10. jedinice, pa ako ste krenuli put Markova trga, možete u miru ostati kod kuće, sve je pod kontrolom.

Vaša reakcija na temu