Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitski HDZ se oprašta od istaknutog člana: 'Hvala ti na svemu što si učinio za nas'

Splitski HDZ se oprašta od istaknutog člana: 'Hvala ti na svemu što si učinio za nas'

Našeg prijatelja Marijana pamtit ćemo kao čovjeka koji je zračio radošću i optimizmom, ljubavi prema domovini i koji je uvijek bio među prvima kada je trebalo pomoći potrebitima i podnijeti žrtvu za širu zajednicu - poručili su

Splitski HDZ oprostio se danas od preminulog člana i istaknutog utemeljitelja Marijana Babića.

- Jutros nas je zatekla tužna vijest da je nakon kratke i teške bolesti preminuo naš dragi i poštovani prijatelj, istaknuti utemeljitelj i član Hrvatske demokratske zajednice, dragovoljac i hrvatski branitelj Marijan Babić. Njegov uvijek vedri i plemeniti lik ostat će u trajnom sjećanju svima nama koji su ga poznavali, a posebno utemeljiteljima naše stranke i članovima Temeljnog ogranka Blatine – Škrape čiji je predsjednik bio. Našeg prijatelja Marijana pamtit ćemo kao čovjeka koji je zračio radošću i optimizmom, ljubavi prema domovini i koji je uvijek bio među prvima kada je trebalo pomoći potrebitima i podnijeti žrtvu za širu zajednicu. Dragi Marijane, hvala ti na svemu što si učinio za nas, za svoju stranku i svoj Split. S ponosom i sjetom vječno ćemo čuvati uspomenu na tvoj vedri lik koji će nam svima nedostajati. Tvojoj majci Nediljki, supruzi Suzani, kćerima Antoniji i Marijani, bratu Ivanu i sestrama Nadi, Marici i Ankici, tvojoj rodbini i prijateljima izražavamo iskrenu sućut. Marijan će biti pokopan na splitskom groblju Lovrinac u krugu obitelji. 

Neka ti je laka Hrvatska zemlja koju si toliko volio. Počivao u miru Božjem - napisali su na Facebook stranici.

Vaša reakcija na temu