Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Sudarili se moped i motocikl u Šibeniku, oba vozača su bila u prekršaju

Sudarili se moped i motocikl u Šibeniku, oba vozača su bila u prekršaju

Jedan je zadobio teške, a drugi lakše ozljede

U prometnoj nesreći koja se, u subotu oko 22 sata, dogodila u Šibeniku ozlijeđeni su vozači motocikla i mopeda koji su se sudarili na križanju u Ulici 113. brigade. 

Stariji je vozio moped i skretao je ulijevo, ali nije propustio sva vozila koja su dolazila iz suprotnog smjera. Tada se sudario s motociklom kojeg je vozio 18-godišnjak, a koji je u tom trenutku nepropisno pretjecao vozilo. Osim toga, vozio je iako nije položio vozački.  

U šibenskoj bolnici su starijem muškarcu konstatiranje teške, a 18-godišnjaku lakše ozljede. Policija je protiv obojice podnijela odgovarajuće prijave. 

Vaša reakcija na temu