Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP TRAGEDIJA KOD PAGA Poginuo iskusni ronilac

TRAGEDIJA KOD PAGA Poginuo iskusni ronilac

Reanimacija nije uspjela

Mađarski državljanin tragično je nastradao danas tijekom ronjenja kod otoka Škrde pored Paga, potvrdio je Vedran Dorušić za Morski.hr.

- Ronilac je bio 1966. godište. Ronili smo na Škardi na maksimalnoj dubini 37,24 metara. Radi se o vrlo iskusnom roniocu - ispričao je tragično iskustvo Dorušić.

Ronio organizirano i obitelj bila s njim

- Bio je s obitelji. Bili su mu sin i snaha na ronjenju i sve je naizgled protjecalo normalno. U jednom trenutku je izronio s 10 metara dubine i kad smo došli do njega za nekakvih minutu vremena, bila mu je pjena na ustima. Pokušavali smo reanimaciju, čak je došao i neki brod s njemačkim gostima pomoći. Izvukli su ga i počeli reanimirati. Došli smo u Mandre, gdje je čekala hitna i oni su dalje reanimirali i... ništa... Jednostavno nije se moglo - dodao je.

Vaša reakcija na temu