Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP TRAŽE SE OČEVICI NESREĆE Vozač romobila udario dijete, policija ga pokušava pronaći

TRAŽE SE OČEVICI NESREĆE Vozač romobila udario dijete, policija ga pokušava pronaći

Ako imate informaciju, javite

Policija traži očevice nesreće u Splitu koja se dogodila danas iza podne.

'Danas oko 13.05 sati došlo je do naleta za sada nepoznatog vozača romobila na dijete koje se, prema prvim zaprimljenim informacijama, kretalo nogostupom u blizini križanja ulica Zagorski put i Gotovčeva ulica u Splitu. Dijete je naknadno odvedeno na pružanje liječničke pomoći i u tijeku je obrada', javlja PU splitsko-dalmatinska.

Kako bi utvrdili identitet svih sudionika i okolnosti nastanka prometne nesreće, mole vozača romobila koji je sudjelovao u prometnoj nesreći, te svjedoke prometne nesreće da osobno pristupe u Postaju prometne policije Split, Put  Plokita 81, odnosno da nazovu na broj:  021/504 010 ili 012/504 036.

Vaša reakcija na temu