Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UHIĆENE DVIJE OSOBE Pucali muškarcu u glavu i izbacili ga iz auta kod tunela na Klisu

UHIĆENE DVIJE OSOBE Pucali muškarcu u glavu i izbacili ga iz auta kod tunela na Klisu

Iz policije poručuju da je kriminalističko istraživanje u tijeku

Policija je uhitila dvije osobe koje dovode u vezu s teškim ranjavanjem 32-godišnjeg muškarca sinoć na Klisu. U tijeku je kriminalističko istraživanje nad njima. 

Ženska osoba im je oko 22.55 sati dojavila da je na području Klisa  došlo do uporabe vatrenog oružja i ozljeđivanja muškarca. Nakon ranjavanja muškarac je izbačen iz automobila u blizini tunela na staroj kliškoj cesti. 

Policija je na mjestu događaja zatekla ranjenog 32-godišnjaka koji nije bio pri svijesti. Zadobio je prostrjelnu ranu glave, a prevezen je u splitsku bolnicu. Ima ozljede opasne po život.

- O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Splitu, na mjestu događaj je obavljen očevid. U službene prostorije dovedene su dvije osobe nad kojima je u tijeku kriminalističko istraživanje - izvijestili su jutros iz splitske policije. 

Kako se doznaje, ranjeni muškarac od ranije je poznat policiji po zlouporabi droge. 

Vaša reakcija na temu