Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay / ilustracija Ukradeni električni tricikl i torba iz trgovine

Ukradeni električni tricikl i torba iz trgovine

Policija traga za počiniteljima

Proteklog vikenda na području Policijske uprave šibensko-kninske prijavljene su dvije krađe kao dva značajnija sigurnosna događaja.

Naime, u vremenskom periodu od 1.do 4. srpnja nepoznati je počinitelj 41-godišnjakinji u Primoštenu otuđio električni tricikl. Time je počinjena materijalna šteta u iznosu od nekoliko stotina eura,

Jučer, 7. srpnja , nepoznati je počinitelj iz trgovine odjećom u Šibeniku otuđio torbu. Počinjena je materijalna šteta od par stotina eura. 

Protiv nepoznatih počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. Policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja.

Vaša reakcija na temu