Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uz Python do AI developera: DUMP organizira besplatna predavanja o progamiranju umjetne inteligencije

Uz Python do AI developera: DUMP organizira besplatna predavanja o progamiranju umjetne inteligencije

Sadržaj predavanja ciklusa namijenjen je početnicima svih dobnih skupina

Želiš naučiti AI development i baviti se najtraženijim zanimanjem IT-a? Dođi na FESB, poslušaj besplatna predavanja o programiranju umjetne inteligencije i napravi svoj prvi AI model koji rješava sudoku, prognozira cijene nekretnina i kreira vremensku prognozu.

DUMP Udruga mladih programera iz Splita u listopadu organizira još jedan ciklus besplatnih predavanja. Ovaj put predavanje je namijenjeno svima koji žele obogatiti znanje i proširiti svoje programerske vještine. Glavni fokus je na AI developmentu u programskom jeziku Python.

Uz ciklus, DUMP organizira i brojne druge edukativne projekte kao što je DUMP Internship, besplatni šestomjesečni program edukacije programiranja, dizajna, marketinga i multimedije za mlade od 16 do 24 godina. 


Sadržaj predavanja ciklusa namijenjen je početnicima svih dobnih skupina, ali potrebno je poznavati osnovne koncepte programiranja. Nije potrebno prethodno iskustvo s Pythonom, već je dovoljno poznavanje osnova programiranja u bilo kojem programskom jeziku. Ciklus se sastoji od tri predavanja kroz koja ćemo pokriti osnovnu sintaksu Pythona, teoretske pojmove vezane uz umjetnu inteligenciju te kako istrenirati programski model koji prepoznaje fotografije i rješava razne probleme.

Nakon zadnjeg predavanja, najbolji sudionici će dobiti vrijedne nagrade koje je osigurala Futura IT.

Splitski FESB već je godinama domaćin ovakvih projekata te na taj način daje svoj doprinos u razvoju lokalne zajednice. Tako će se predavanja i ovog puta održati na poznatoj lokaciji, u amfiteatru A100. Predavanja se odvijaju kroz tri subote, 19. listopada, 26. listopada. i 2. studenog.

DUMP poziva sve koji žele naučiti programirati modele bazirane na umjetnoj inteligenciji da se pridruže još jednom nezaboravnom ciklusu i obogate svoje znanje. 

Vaša reakcija na temu