Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO Nezavisni vijećnici: Načelnik Segeta nas je autom htio zastrašiti i prekinuti snimanje podcasta

VIDEO Nezavisni vijećnici: Načelnik Segeta nas je autom htio zastrašiti i prekinuti snimanje podcasta

'Stigla je i policija koja je utvrdila da nikoga ne ometamo'

Vijećnici NL Vrime je! iz Segeta objavili su novi video kojeg su snimili, kažu, jučer ispred zgrade Općine, a na snimci se vidi pokušaj zastrašivanja autom od strane načelnika Općine Seget.

'U 16.00 sati smo krenuli sa snimanjem podcasta 'Mjesečna kronike', serijala kojeg snimaju već tri godine i u kojem kroz razgovor navode sve što se dogodilo u Općini Seget u prethodnom mjesecu. Oko 16.08 načelnik Općine Seget, Ivo Sorić u društvu supruge zaustavlja automobil ispred vijećnika i zove policiju. Supruga fotografira vijećnike. Oko 16.15 načelnik Općine Seget, staje par centimetara pored vijećnika Barade otvorivši vrata kako bi onemogućio snimanje podcasta.

Oko 16.20 policija dolazi na 'mjesto zločina' i utvrđuje kako je njihov izlazak bio uzaludan i nepotreban. U konačnici, dva vijećnika demokratski izabrana od strane mještana Općine Seget na javnom prostoru, ne ometajući nikoga snimaju podcast', detaljno su opisali vijećnici Luka Jadrić i Ante Barada.

'HDZ već 31 godinu vlada Općinom Seget i prijestolje se nikada nije više treslo. Tiranija i privatizacije Općine Seget od strane načelnika Sorića nešto je što će se u javnom prostoru tek aktualizirati. Što je izazvalo ovakvu reakciju načelnika i osjeća li se već nervoza pred izbore koji su za manje od 300 dana? Valja napomenuti kako je isti taj Ivo Sorić prije dvije godine kazneno prijavio Antu Baradu zbog prijetnji koje su 'izazvale strah za vlastiti tjelesni integritet'. Koliko ga je strah i koliko se radi o namještenom procesu potvrđuje ovaj 'šerifovski' potez 'unošenja auta u lice' kojeg možete vidjeti u videu', zaključuju vijećnici.


Vaša reakcija na temu