Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Ovako izgleda mrtvačnica u Ljubitovici

VIDEO Ovako izgleda mrtvačnica u Ljubitovici

'HDZ-ovci su odbili da prijedlog o uređenju uopće dođe na dnevni red Općinskog vijeća'

Nezavisna lista Vrime je! objavila je novi video u kojem su pokazali kako izgleda mrtvačnica u Ljubitovici.

'U segetskoj zagori puno toga je neizgrađeno, nezavršeno, a obećano. Jedno od takvih neispunjenih obećanja je i mrtvačnica u Ljubitovici koja izgleda kako izgleda. I tako već godinama. Na 21. sjednici Općinskog vijeća Općine Seget koja se održala ovaj utorak (14. svibnja 2024. godine), oporbeni prijedlog bio je sanacija i uređenje mrtvačnice u Ljubitovici.

HDZ-ovih sedam vijećnika (uključujući i vijećnika iz Ljubitovice Antu Topčića) nije dopustilo da navedena točka uopće dođe na dnevni red, čime je HDZ Seget još jednom potvrdio nebrigu za segetsku zagoru', poručuju vijećnici NL Vrime je!


Vaša reakcija na temu