Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović VIDEO: PONOS U DOMOVINSKOM POKRETU 'Surađivat ćemo s onima koji su spremni prihvatiti naše politike'

VIDEO: PONOS U DOMOVINSKOM POKRETU 'Surađivat ćemo s onima koji su spremni prihvatiti naše politike'

'Očekivali smo 15-ak mandata, to je bio i naš priželjkivan rezultat kako bismo bili korektiv budućoj hrvatskoj vlasti'

Marko Žaja izrazio je ponos na uspjeh Domovinskog pokrata. Prema trenutnim rezultatima, Domovinski pokret osvaja dva mandata u X. izbornoj jedinici. 

'Zadovoljni smo, ovo je jako dobar rezultat. Nadam se da će tijekom noći i jutra još narasti.

Očekivali smo ukupno oko 15 mandata. To su pokazale i naše interne ankete, odnosno istraživanja koja smo provodili na svoj način. To je i naš priželjkivan rezultat kako bismo bili korektiv budućoj hrvatskoj vlasti, kako bismo imali kvalitetnije politike i kvalitetnije društvo', kazao nam je. 

Upitan o potencijalnom koaliranju s HDZ-om, uzvratio je kako će surađivati sa svima koji su spremni prihvatiti politike Domovinskog pokreta, svjetonazore i ideale.

'Zna se da su to u prvom redu demografska politika, odnosno osnivanje ministarstva demografije, natalitetna politika, povratak naših iseljenih, iskorjenjivanje korupcije iz društva, potom isključivanje pripadnika SDSS-a iz vodećih pozicija u Hrvatskoj, izlazak iz Marakeškog sporazuma… Fokus nam je i trenutno loša migrantska politika koja dovodi do sigurnosnih problema kao i rodna ideologija koja je ušla kroz Istanbulsku konvenciju, odnosno njena deratifikacija', naveo je. 

Vaša reakcija na temu