Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com VIK POZIVA Sudjelujte u savjetovanju našoj o Strategiji razvoja

VIK POZIVA Sudjelujte u savjetovanju našoj o Strategiji razvoja

Prijedlog je na javnom uvidu do 18. srpnja

Tvrtka Vodovod i kanalizacija Split (VIK), prije službenog usvajanja prvog i najznačajnijeg strateškog razvojno-planskog dokumenta za naredno desetgodišnje razdoblje, dala je na javni uvid putem svojih web stranica 'Strategiju razvoja poslovanja Vodovoda i kanalizacije Split za razdoblje od 2019. do 2030. godine'. 

Prijedlog Strategije razvoja je na javnom uvidu do 18. srpnja te je VIK tom prigodom pozvao sve svoje građane, udruge, institucije, tvrtke i ostalu zainteresiranu javnost da preuzmu dokument i sudjeluju u savjetovanju putem obrasca komentiranja, elektronske pošte info@vik-split.hr ili na adresu Vodovod i kanalizacija Split, Hercegovačka 8, 21000 Split, daju svoje prijedloge, sugestije, kritike i savjete kako bi zajedno doprinijeli razvoju i većoj transparentnosti poslovanja VIK-a te poboljšanju korisničkog iskustva.

'Strategija razvoja poslovanja Vodovoda i kanalizacije Split za razdoblje od 2019. do 2030. godine' dugoročni je, strateški  važan, razvojni i planski dokument koji predstavlja temelj za daljnji razvoj infrastrukture vodoopskrbne i kanalizacijske mreže na području djelovanja VIK-a Split te unaprjeđenja i uspostavljanja održivog poslovanja, kao i učinkovite komunikacije s potrošačima s područja gradova Splita, Solina, Kaštela i Trogira, kao i općina Podstrana, Marina, Okrug, Seget, Klis, Muć, Dugopolje, Lećevica i Šolta.

Vaša reakcija na temu