Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Višestruka ponavljačica prekršaja opet vozila bez vozačke u Sinju, bila je pijana

Višestruka ponavljačica prekršaja opet vozila bez vozačke u Sinju, bila je pijana

U zatvoru 15 dana

Jučer, 11. rujna 2024., u 1.30 sati na kolniku Vukovarske ulice u Sinju policijski službenici zaustavili su 33-godišnju vozačicu za koju je utvrđeno da vozi pod utjecajem alkohola od 1,65 g/kg te nakon izvršnosti rješenja o ukidanju vozačke dozvole, a prije ponovnog stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilom. Sve se to odvijalo dok su joj na snazi izrečene dvije zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije. Vozilo kojim je upravljala je privremeno oduzeto.

Budući da je riječ o višestrukoj recidivistici koja je u posljednje dvije godine prijavljivana za prekršaje upravljanja vozilom prije ponovnog stjecanja prava na upravljanje, upravljanja vozilom za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane, uhićena je i dovedena u službene prostorije. Nakon dovršenog istraživanja uz optužni prijedlog odvedena je na općinski prekršajni sud. 

Zatraženo je da se odredi zadržavanje, izrekne kazna zatvora od 90 dana i da joj se trajno oduzme vozilo. Sud je na koncu 33-godišnjakinji odredio zadržavanje u trajanju od 15 dana.

Vaša reakcija na temu