Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TEŠKI DEBAKL: Dinamo u Munchenu primio čak devet komada!

TEŠKI DEBAKL: Dinamo u Munchenu primio čak devet komada!

Momčad iz Maksimira je zaprijetila u nastavku, ali se domaćin im je do vrha napunio mrežu

Bayern je svladao Dinamo čak sa 9:2 u utakmici prvog kola grupne faze Lige prvaka.

U prvom dijelu strijelci su bili Kane u 19. iz kaznenog udarca, Guerreiro u 33. i Olise u 38. minuti za visokih 3:0.

Bayern je od početka bio bolji, poništena su mu tri pogotka zbog zaleđa, ali kod trećega je uslijedila VAR-intervencija, nakon koje je sudac otišao pogledati prethodni prekršaj Pierre-Gabriela na Pavloviću u kaznenom prostoru, te pokazao na bijelu točku.

Tako je 'otvorena špina'. Drugi gol je pao nakon velike majstorije, asistencije prsima Musiale za Guerreira, koji je neobranjivo zakucao u mrežu. Zanimljivo da je pomoćni sudac označio zaleđe, ali opet je intervenirala VAR-soba, te je sudac Munuera iz Španjolske pokazao na centar.

U nastavku je Dinamo smanjio preko Petkovića u 49. i Ogiware u 50. minuti, ali Bayern se brzo opravio, te je golovima Kanea u 58. i Olisea u 61. minuti opet otišao na veliku prednost.

Da utakmica postane pravi debakl za goste iz Maksimira, pobrinuo se Kane u 73. i 78. minuti, kada je realizirao dva kaznena udarca, Sane u 85. minuti, te Goretzka u 92. minuti.

Vaša reakcija na temu