Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Luisella Planeta LOVE PEACE from Pixabay Predavanje i panel rasprava u Solinu: Važnost ranog uključivanja djece u sport

Predavanje i panel rasprava u Solinu: Važnost ranog uključivanja djece u sport

Ulaz je slobodan

Univerzalna sportska škola Sport talent Solin i Gradska knjižnica Solin pozivaju na javnu panel raspravu pod imenom 'Važnost ranog uključivanja djece u sport' koja će se održati u Teatrinu Gradske knjižnice Solin u srijedu, 25. rujna s početkom u 19 sati.

Cilj panel rasprave je educirati roditelje/skrbnike o važnosti uključivanja djece u sportske aktivnosti od rane dobi. Panelisti su iz područja kineziologije, logopedije, fizioterapije, psihologije i prava, a svatko od njih će iz svog aspekta govoriti o utjecaju sporta na motorički, govorni, kognitivni i emocionalni razvoj kao i na pravo svakog djeteta na bavljenje sportom. 

Ova tema aktualna je posebno u vremenu digitalizacije i standarda suvremenog načina života, manjka vremena od strane roditelja/skrbnika da omoguće djeci provođenje dovoljno vremena u prirodi i mjestima gdje djeca rane dobi mogu kroz igru i zabavu te brojne obiteljske aktivnosti provoditi treninge van dvorane i organiziranog oblika bavljenja sportom.

Panelisti su: Matea Konsa, viši fizioterapeut, NRT; Milena Vitez, M.A. in Clinical Mental Health Counseling/mag. psihologije; Marija Radonić, univ. mag. iur, v. pred; Ana Viđak, mag. logoped; prof. dr. sc. Marko Erceg, dipl. kinz., a moderatorica je Vesna Žižić.

Ulaz na predavanje je slobodan.

Vaša reakcija na temu