Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VLASNIK 'TORCIDE' DEMANTIRA: Promjena imena nema veze s posjetom Zorana Mamića

VLASNIK 'TORCIDE' DEMANTIRA: Promjena imena nema veze s posjetom Zorana Mamića

'Nazive naših objekata promijenili smo u čast mojih roditelja, Vicka i Marije'

Nakon što je objavljeno da je restoran 'Torcida' promijenio naziv u 'Vicko', a pripadajuća svadbena dvorana u 'Ave Maria', a sve zbog pritiska navijača Hajduka koji su na taj način reagirali na fotografije Zorana Mamića i osoblja restorana, portalu ŠibenikIN javio se i vlasnik Jere Šuperba.

Šuperba je demantirao da je bilo ikakvih pritisaka ili dolazaka navijača iz Torcide.

- To nema veze ni s navijačima niti s posjetom Zorana Mamića. Nazive naših objekata promijenili smo u čast mojih roditelja, Vicka i Marije. I to je jedina istina - rekao nam je kratko Šuperba.

Zoran Mamić, bivši trener Dinama kojega čeka izdržavanje zatvorske kazne zbog izvlačenja novca iz kluba, posjetio je prošlog tjedna restoran Torcida nakon što se vraćao iz BiH. U medijima su objavljene fotografije Mamića i osoblja restorana.

Restoran Torcida objavio je danas na Facebooku da mijenja ime. 

Vaša reakcija na temu