Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VRHUNAC NEZADOVOLJSTVA: Pobuna stanara kraj Parka mladeži, zbog Ultre ne mogu automobilima do kuća

VRHUNAC NEZADOVOLJSTVA: Pobuna stanara kraj Parka mladeži, zbog Ultre ne mogu automobilima do kuća

Propusnice su vezane uz registraciju i adresu

Stanarima koji žive u neposrednoj blizini Parka mladeži gdje će se ovaj vikend održavati Ultra Europe festival nije još prošlo ogorčenje zbog vaučera kada im je stigao novi šok. Ograničeno im je kretanje automobilima, udarni vikend od 18 do 6 sati ujutro neće moći uopće prolaziti.  Organizator im 'savjetuje' da iza 16 ne izlaze automobilima. Iako će propusnice za automobile dobiti, vezane su za registraciju i adresu. Najugroženiji ovom odlukom su stanari koji žive u prstenu Ulice Hrvatske mornarice i Puta Brodarice. Oni su već iza ograde.


- Danima smo pokušavali doći do organizatora, ali smo svaki put odbijeni. Kako je zamislio da jedva pokretni čovjek vozi, a sada mu nitko od obitelji ne može doći na kućnu adresu? Ili da meni majka ne pričuvati dijete jer ne može doći vlastitim automobilom? Nisu je već pustili, morala je voziti na Tursku kulu i parkirati pa do mene po ovom zvizdanu šetat. Kasnila sam i na posao radi toga. Tko će meni to pravdati? - ogorčena je stanarka.


Osim djece, u zgradi je dosta starijih ljudi, ali i bolesnih. Prethodnih godina na udarni vikend Ultre, s novcem od karata bi sebi priuštili nekoliko dana micanja od buke.


- Član obitelji mi je nemoćan, nažalost, uz to je i osoba s posebnim potrebama, ne podnosi jače zvukove ni galamu. Kako će sada preživjeti Ultru? Nemamo ga gdje premjestiti u mirnije okruženje jer nismo u financijskoj mogućnosti. Ranijih godina smo to mogli ulaznicama od Ultre - govori nam stanarka.


Posebno ih je revoltirao odgovor organizatora o vaučerima, koje je nazvao svojom lijepom 'gestom jer da ne mora ni to raditi'.


- Nismo se mislili buniti, ali odnos prema nama je dotaknuo dno. Pokušat ćemo, u dogovoru s policijom, osigurati da nema ograničenja vozilima do nas. Nećemo lako odustati - poručili su stanari.

Vaša reakcija na temu